
Запечені фаршировані ракушки з рікотою і кабачками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Часник
2 зубчика
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
300 г.
Макаронні вироби La Pasta Черепашки 400г
300 г.
Кабачок
500 г.
Лимон
0,5 шт.
Сир Sterilgarda Рікота 250г
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г.
Етапи приготування
01
Розігріти 1 столову ложку оливкової олії в сковороді. Додати половину дрібно нарубаного часнику. Готувати 1 хвилину. Потім додати помідори, нарізані шматочками. Готувати 10-15 хвилин, поки трохи загусне.
02
Зварити пасту майже до повної готовності. Промити в холодній воді і процідити.
03
У кабачків зрізати верхівки і потерти на тертці. Розігріти 1 ст. л. оливкової олії у великій сковороді. Додати другу половину рубаного часника і кабачки. Смажити 10-15 хвилин, поки кабачки не зменшаться у розмірі, а рідина не випарується. Дати охолонути. Додати рікоту, лимонну цедру і половину пармезану. Приправити за смаком.
04
Розігріти духовку до 190°C. Перекласти томатний соус в неглибоку форму для випічки. Нафарширувати ракушки кабачковою сумішшю. Перекласти їх у форму для випічки. Посипати пармезаном. Випікати 20-25 хвилин, поки соус не закипить, а ракушки не набудуть золотистий відтінок.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)