
Запечена телятина з гірчицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка Домашнє на дровах з телятини в спеціях сирокопчена
1 кг.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
4 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Заздалегідь вийняти вершкове масло з холодильника, щоб воно розм'якшилося. Посолити, поперчити м'ясо і змастити його вершковим маслом. Зверху обмазати гірчицею і відставити на 30 хвилин.
02
Розігріти духовку до 220ºС. Розташувати решітку над деко і покласти вирізку на неї. Таким чином можна буде зібрати сік, який буде виділятися. Запікати протягом 20 хвилин.
03
Вийняти м'ясо з духовки і знизити в ній температуру до 180ºС. Загорнути м'ясо в алюмінієву фольгу і продовжити запікати ще 15 хвилин. Потім забрати фольгу і запікати ще 10 хвилин при температурі 200ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)