
Яблучний мільфей
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Лаваш 300г
2 шт.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
250 мл.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°С. Застелити деко пекарським папером. Яблука порізати дольками.
02
Розкласти яблучні дольки на деко. Посипати 2 ст. л. цукру, скропити лимонним соком. Запікати 20 хвилин, до м'якості і золотистого відтінку.
03
За допомогою склянки з тонкими стінками вирізати з лаваша 24 кола. Викласти їх на деко і за допомогою пензлика змастити розтопленим маслом. Зверху посипати цукром. Пекти 5 хвилин, до золотистого відтінку. Остудити.
04
Для кожного мільфея одне коло змастити вершками і викласти на нього пару яблучних часточок, потім покласти ще одне коло і повторити вершки і яблука, зверху накрити третім кружком. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)