
Віденські котлети з курячого філе
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
400 г.
Яйця курячі Eurogroup 10шт
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
2 ст. л.
Часник
1 зуб.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш спецій Vigor Selected Spices Хмелі-сунелі 50г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.
02
Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.
03
На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)