
Ванільне печиво з вершковою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
325 г.
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
3 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Етапи приготування
01
Покласти в миску вершкове масло, цукор, ванільний цукор, щіпку солі і білок. Збити міксером. Краще відразу насадкою для замішування тіста.
02
Поступово додати все борошно (350 г.) і сформувати кулю. Міситься тісто дуже легко, воно дуже еластичне і м'яке. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
03
Приготувати начинку. У невеликій каструльці перемішати до однорідності муку (3 ст. л.) з молоком. Довести до кипіння і готувати, помішуючи, 2 хвилини, щоб суміш загусла. Остудити до кімнатної температури. Окремо перемішати масло вершкове розм'якшене (125 г.), цукрову пудру, ванільний екстракт, сіль 1/4 ч. л., додати молочну суміш і добре все збити.
04
Розігріти духовку до 200°С. Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати формочкою печиво. Викласти на деко, застелене папером для випічки і запікати хвилин 10-15.
05
Готове печиво остудити і змастити начинкою. Має вийти близько 30 штук. Охолодити. Приємного апетиту!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)