
Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Компот Yan з фейхоа 0,95л
300 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Полуниця
250 г.
Ром Pott 54% 0,7л
30 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
15 мл.
Лікер Cointreau 40% 1л
30 мл.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1 ч. л.
Сир кисломолочний Доообра Ферма знежирений 0,5% 400г
300 г.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Етапи приготування
01
Борошно просіяти і пересипати в миску. Натерти в неї заморожене тверде вершкове масло. Посолити, насипати цукор (50 г.) і розмішати.
02
Налити в тісто ром (можна і воду). Вимісити. Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто дуже тонко. Готове тісто відправити до холодильника на 20 хвилин.
03
Перш ніж перейти до начинки слід розігріти духовку до 190°C. Потім витягнути з холодильника охолоджене тісто і відразу помістити в духовку на 20 хвилин.
04
Перейти до начинки. Плоди фейхоа очистити, порізати на невеликі шматочки. Помістити в посудину, збризнути лимонним соком, присипати цукром і перемішати. Настоювати 10 хвилин.
05
Помістити у блендер сир, цукор і яйця. Збити. Викласти на тісто фейхоа, і полити сирною масою.
06
Повернути тісто назад в духовку. Випікати 30 хвилин.
07
Останній етап - крем. У сотейник покласти чисту полуницю, посипати її цукром і залити лікером. Довести до кипіння і відразу збити міксером до утворення легкої маси. Потім додати крохмаль 1 ч. л., стільки ж холодної води, і відразу зняти з вогню.
08
Дістати тісто, змастити кремом. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)