
Тісто філо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
900 г.
Сіль Єгипет
1 ч.л.
Вода негазована Аквуля 2л
300 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст.л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1,5 ст.л.
Етапи приготування
01
Змішати борошно з сіллю в мисці. Порціями додавати воду, попередньо змішану з лимонним соком, ретельно вимісити тісто. Потім додати оливкову олію.
02
Повторно вимісити, обернути плівкою, покласти в холодильник на 2 години.
03
Дістати із холодильника тісто, дати полежати при кімнатній температурі, після чого розділити на кілька частин.
04
Вручну розтягувати кожен шматок тіста в різні сторони, обережно, тісто не повинно рватися. Товщина розтягнутого тіста повинна бути рівною товщині паперового аркуша. При випіканні тісто необхідно змастити розтопленим вершковим маслом, кожен шар.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)