
Тефтелі по-американськи
Вважається, що тефтелі - це страва шведського походження. Там їх називають шведські фрикадельки. Саме звідти бере початок ця цікава м'ясна страва. Зараз ця страва існує в багатьох народах світу, відповідно, з різними назвами. Тефтелі можна смажити, готувати на пару або запекти. Американці використовують саме останній варіант приготування. У духовці тефтелі виходять дуже соковиті завдяки томатного соку. При запіканні виходить дуже цікава скоринка, яка і є ключовою особливістю для тефтелей. Подавати їх можна з самим різним гарніром, з овочами, листям салату або свіжою зеленню - все залежить від вашої фантазії і бажання.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
200 г.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо та цибулю пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити. Замісити фарш.
02
Додати у фарш тертий сир і яйце.
03
Помідори ошпарити в окропі, зняти шкірку і дрібно нарізати.
04
Сформувати тефтелі.
05
На деко викласти нарізані помідори, додати сіль, перець та столову ложку цукру, поставити в плиту,
06
Коли помідори пустять сік, викласти на них тефтелі і запікати 30 хвилин при температурі 180°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)