
Стейки в кунжуті і розмарині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кунжут
100 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Свинина котлетна натуральна
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
70 мл.
Розмарин Зелененька 50г
50 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Товщина м'ясних стейків не повинна бути більше 1 сантиметра. Щоб стейк був ніжним - злегка відбити м'ясо.
02
Голки розмарину відокремити від стебла і розрізати.
03
Замаринувати м'ясо. Покласти шматок відбивної і тільки верхню його частину посолити, поперчити, посипати розмарином. Зверху покласти наступний шматок і так всі відбивні викласти в стовпчик і на пару годин відправити в холодильник маринуватися.
04
Яйця збити вінчиком.
05
Кунжут висипати в пласку тарілку. Відбивну вмочити в яйце, а потім в кунжут.
06
Смажити відбивні краще на великому вогні і з великим додаванням олії. Обсмажувати їх по 5 хвилин з кожного боку, до появи у кунжуту золотистого відтінку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)