
Листкові пиріжки з сиром і шинкою
Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
400 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
300 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.
02
Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.
03
На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.
04
Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.
05
Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)