
Вершковий суп з сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
300 г
Картопля фасована
500 г
Помідори рожеві фасовка
300 г
Цибуля
1 шт.
Морква
150 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно покришити і обсмажити її в каструлі середнього розміру на розігрітій рослинній олії до м'якості.
02
Моркву натерти на середній терці і додати до цибулі, продовжити обсмажувати.
03
З помідорів зняти шкірку - щоб це було легше зробити, попередньо треба опустити їх на кілька секунд в окріп. Нарізати їх кубиками і додати в каструлю, ще трохи обсмажити всі овочі.
04
Після чого влити в каструлю 1 літр води і довести до кипіння.
05
Картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками.
06
Коли вода закипить, ввести картоплю, трохи посолити і продовжити варити.
07
Рибу нарізати невеликими шматочками.
08
Після закінчення 5-7 хвилин, додати в каструлю рибу і влити вершки. Продовжити варити до тих пір, поки картопля не буде готова.
09
Зняти каструлю з вогню, при необхідності суп ще трохи посолити.
10
Зелень дрібно порубати і при подачі посипати нею суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)