
Шоколадний мус з перцем чилі, фісташками і коньяком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад білий Roshen пористий 80г
50 г.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
70 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Фісташки смажені
40 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
0,25 ч. л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
1 ст. л.
Вершки President збиті зі смаком ванілі 28% 250г
125 г.
Варення з гарбуза 420г
за смаком
Етапи приготування
01
Шоколад розламати на шматочки, покласти в каструлю і розтопити на водяній бані. Перемішати, прибрати з вогню, остудити.
02
В одній мисці збити жовтки з цукром, в іншій збити білки. Поступово додати в цукрово-жовткову суміш розтоплений шоколад, помішуючи при цьому.
03
Додати в шоколадну масу фісташки і додати чилі, влити коньяк і ретельно перемішати.
04
Після, додати в загальну суміш збиті вершки, перемішати, а потім ввести збиті білки, ще раз перемішати.
05
Викласти суміш у формочки, поставити їх в холодильник на 3 години. При подачі присипати зверху тертим білим шоколадом, в центрі прикрасити варенням/джемом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)