
Щі з грибами по-монастирськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Боровичок Білі сушені 100г
30 г.
Капуста білокачанна
300 г.
Картопля фасована
250 г.
Крупа перлова
100 г.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 шт.
Лист лавровий
4 шт.
Етапи приготування
01
Гриби і перлову крупу замочити в теплій кип'яченій воді в різних ємностях. Перлову крупу замочити на 1 годину, гриби - на 3-4 години.
02
Злити воду з грибів, промити гриби, перекласти в каструлю, залити свіжою водою, поставити на вогонь, додати трохи солі, відварити. Відварені гриби витягнути з каструлі, дрібно нарізати, повернути в каструлю з бульйоном.
03
Цибулю з морквою очистити, дрібно нарізати. Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, розтопити, обсмажити цибулю з морквою протягом 5 хвилин. Додати 1 ст. кип'яченої води, тушкувати протягом 10 хвилин. Готові овочі додати в каструлю з супом.
04
Картоплю очистити від шкірки, нарізати середніми кубиками, капусту нашаткувати.
05
Перлову крупу відварити в окремій каструлі до готовності.
06
Збільшити вогонь до середнього під каструлею з супом, всипати перловку, картоплю, капусту, додати сіль і перець за смаком, перець горошком і лавровий лист також всипати в суп. Варити до готовності капусти і картоплі.
07
При подачі розлити по тарілках, додати сметану і посипати зверху зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)