
Салат з тунцем і авокадо
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Тунець Novus шматочками у соняшниковій олії 185г
2 банки
Горіхи Кедрові лущені
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сік лайма JohnTop 230мл
2 ст. л.
Кінза 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Авокадо очистити від шкірки, прибрати кісточку, розім'яти в тарілці виделкою.
02
До авокадо додати сік лайма, сіль, перець, кедрові горішки, дрібно нарізану кінзу.
03
Все добре перемішати і акуратно викласти в центр тарілки першим шаром.
04
На помідорах зробити хрестоподібний надріз і опустить на одну хвилину в окріп.
05
Зняти шкірку з помідорів і очистити їх від соку і кісточок.
06
Нарізати помідори невеликими кубиками, посолити і поперчити, додати кінзу, перемішати і дати стекти зайвій рідині.
07
Викласти помідори другим шаром поверх авокадо.
08
Перемішати тунець з оливковою олією, викласти суміш поверх помідор.
09
Прикрасити страву зеленню, потім поставити салат на 10 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)