
Салат з крабовими паличками, кальмарами і лимонним соком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
1шт
Креветки 90/120
12шт
Крабові палички вагові
400г
Кукурудза Rio 420г
350г
Лимон
1шт
Цибуля
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити кальмар (не більше ніж 10 хвилин), очистити його від прозорої плівки, нарізати кільцями і викласти на окрему страву. Розрізати лимон навпіл і видавити сік на м'ясо кальмара. Так м'ясо стане м'якше і ніжніше.
02
Зварити креветки (2-3 хвилини в киплячій воді) і змішати з кальмарами. Дрібно нарізати крабові палички, солоні огірки і цибулю, додати до креветок і кальмарів.
03
Після додати кукурудзу і зелень. Всі інгредієнти ретельно перемішати, видавити сік другої половинки лимона.
04
Додати за смаком майонез і сіль.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)