
Салат з яблуками і горіхами
Простий овочевий вегетаріанський салат з картоплею, яблуками і горіхами. Виходить салат смачним, швидким і ситним. Якщо ви хочете додати м'яса, то найкраще підійде курка або ж телятина. Також салат можна прикрасити тертим твердим сиром, креветками, солодким болгарським перцем, будь-якою свіжою зеленню і, звісно, горіхами (тоді можна або частину горіхів додати в салат, а частиною прикрасити або прикрасити всією основною масою горіхів). Щодо горіхів, то, як і для більшості салатів, найкраще підійдуть волоські горіхи. Але це справа смаку, тому можна додавати і горіхи кешью, солоний арахіс. За бажанням картоплю в салат можна не додавати.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Морква
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Волосський горіх 75г
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Етапи приготування
01
Картоплю і моркву відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
03
Горіхи порубати ножем. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)