
Суп з печених томатів
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл
Часник
2 зуб.
Базилік у горщику
15 г
Приправа Еко Італійські трави 10г
10 г
Пудра цукрова Auchan 200г
15 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
100 мл
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г
Етапи приготування
01
Томати розрізати навпіл (горизонтально) і викласти на змащене олією деко.
02
Щедро посипати цукровою пудрою, травами і часником.
03
Запікати в духовці при температурі 190°C градусів протягом 20 хвилин.
04
Обсмажити дрібно нарізану цибулю, додавши трави і часник.
05
Покласти в блендер і подрібнити разом з помідорами до консистенції пюре.
06
Додати курячий бульйон, сіль, перець і процідити.
07
Перелити суп в супницю, прикрасити листям базиліка і оливковою олією.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)