
Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стейк яловичий охолоджений
300 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Розмарин 50г
2 г.
Цибуля ріпчаста молода
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 г.
Часник
5 г.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
2 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Петрушка 70г
3 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Етапи приготування
01
Стейк заправить сіллю і перцем. Змішати рослинну олію з часником подрібненим і розмарином.
02
Змастити стейк з двох сторін отриманою заправкою. Обсмажити на сковороді-гриль.
03
Для приготування перцевого соусу обсмажити в рослинній олії ріпчасту цибулю, додати до цибулі чорний перець, вершки, сіль, червоний перець. Перекласти соус в блендер, подрібнити до однорідної маси.
04
Подавати стейк із соусом, прикрасити петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)