
Картопля з цибулею і вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
80 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
240 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Картопля фасована
1,2 кг.
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити до готовності в підсоленій воді. Потім злити воду, картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
02
Сир натерти на тертці. Розігріти оливкову олію в сковороді, обсмажити цибулю. Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
03
Вершки збити з сіллю (не до стану піни). У форму викласти половину картоплі, зверху укласти цибулю і половину сиру. Вилити вершки, укласти картоплю і сир. Поставити форму в духовку і запікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)