
Порційні пироги
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Цибуля порей
1 стебло
Часник
3 часточки
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
250 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
1 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Петрушка 70г
1 пучок
Тісто Рудь листкове 1000г
2 листа
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Шинку, часник, петрушку, курку і порей дрібно нарізати. Зняти капелюшки з грибів, середньо нарізати.
02
Обсмажити шинку, часник і порей до тих пір, поки цибуля не стане м'якою.
03
Додати шампіньйони, тушкувати близько 2 хвилин, акуратно помішуючи, поки гриби не стануть м'якшими.
04
Змішати кукурудзяне борошно з двома столовими ложками бульйону. Додати до грибів разом з рештою бульйону. Довести до кипіння на великому вогні, готувати 1 хвилину, акуратно помішуючи, до легкого загустіння.
05
Додати вершки, кип'ятити ще хвилину, зняти з вогню, додати м'ясо і петрушку. Добре перемішати.
06
Розігріти духовку до 200°С. Взяти 4 формочки об'ємом близько 300 мл. З кожного листа тіста вирізати по 2 кришечки. Розділити м'ясну суміш між усіма формами і поставити їх на деко.
07
Прикрити "кришечками" з тіста заповнені форми. Притиснути, щоб запечатати края і зробити в центрі невеликий отвір. Змастити тісто збитим яйцем.
08
Випікати пироги 20 хвилин до золотистого кольору кришечки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)