
Пиріг з інжиром, віскі і горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Інжир сушений
150 г.
Вода негазована Аквуля 2л
170 мл.
Віскі Tenjaku 40% 0,7л
1,5 ст. л.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Борошно пшеничне вищий гатунок
за смаком
Сода харчова 500г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Кориця мелена
за смаком
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Фундук
6,5 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
6,5 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Відварити інжир в каструлі з киплячою водою протягом 35-40 хвилин, при закритій кришці. Перекласти в блендер, додати до інжиру віскі і ваніль. Збити до однорідної маси.
02
Духовку розігріти до температури 175°C, висипати горіхи на деко, поставити деко в духовку на 8-10 хвилин. Витягнути із духовки, остудити, подрібнити великими шматочками.
03
У мисці змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль, соду, корицю і мускатний горіх.
04
Збити міксером суміш цукру, вершкового масла і яєць, протягом 3 хвилин.
05
Додати в масляну суміш подрібнений інжир, поступово додавати борошняну суміш, не перестаючи збивати, замісити тісто.
06
Додати в тісто дрібно нарізані горіхи, викласти суміш у змащену форму для випікання, поставити в духовку на 75 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)