
Паштет з курячої печінки з сиром і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Морква
0,5 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
70 мл.
Масло вершкове домашнє
70 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Майоран Еко 6г
за смаком
Часник
1 зубчик
Сир твердий Грана Падано 32%
30 г.
Етапи приготування
01
Очистити і промити курячу печінку. Розігріти сковороду, налити рослинну олію, обсмажити печінку.
02
Очистити і подрібнити моркву з цибулею, обсмажити на олії на сковороді. Наприкінці додати до цибулі і моркви майоран, сіль і перець. Викласти печінку, вилити вершки, тушкувати на маленькому вогні.
03
Остудити суміш, подрібнити за допомогою блендера до однорідності. Додати розм'якшене вершкове масло, дрібно нарізаний часник і натертий сир. Повторно перемішати.
04
Викласти паштет у форму, поставити в духовку на 30 хвилин, запікати при температурі 150°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)