
Нектарини в сирному тісті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г
Борошно 7 1кг
150 г
Сир кисломолочний 9%
150 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Нектарин
5 шт.
Сіль Єгипет
2 г
Цукор ванільний Auchan 8г
45 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
30 г
Етапи приготування
01
Покласти в миску борошно, сир і порізане дрібними кубиками масло.
02
Додати одне яйце і посолити дрібкою солі. Місити тісто, поки воно не злипнеться в грудку. Присипати борошном і залишити, загорнувши в плівку, можна на ніч або кілька годин у холодильнику.
03
Нектарини розрізати навпіл, видалити кісточку. Посипати ванільним цукром, залишити на годину.
04
Розкачати тісто, порізати на квадрати, змастити квадрати сиропом від нектаринів і викладати по половинці на квадрат.
05
З'єднати куточки, а потім загнути їх. Щоб усе трималося, змащувати яйцем.
06
Надрізати нектарини хрестом зверху і випікати в духовці при 200 градусах близько 20 хвилин. Вийняти, відігнути шкірку, посипати кожен чайною ложечкою суміші звичайного і ванільного цукру. Поставити знову в духовку на 10-15 хвилин, щоб цукор перетворився на сироп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)