
Манти з картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Картопля фасована
800 г.
Сало
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Сало нарізати кубиками. Змішати картоплю, цибулю, сало, сіль, перець і добре перемішати.
02
Борошно просіяти і по трохи додати воду і сіль. Добре замісити тісто. Накрити тісто харчовою плівкою і поставити на 40 хвилин в прохолодне місце. Потім розкачати тісто, нарізати на квадрати приблизно 10х10 см.
03
У кожен квадрат покласти картопляну начинку, з'єднати діагональні краї і закріпити. Варити на водяній бані або в пароварці близько 30 хвилин. При подачі прикрасити зеленню і, за бажанням, соусом і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)







 (1) (1).png)





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)