
Манні фрикадельки для супу або десерту
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
4,5 ст. л.
Крупа манна Терра марка М 800г
3,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Покласти вершкове масло в невелику каструлю, поставити її на середній вогонь, розтопити масло. Влити в каструлю воду і додати сіль. Висипати манку, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, готувати, поки манка не буде прилипати до стінок каструлі.
02
Додати в кашу попередньо збите яйце і натерти в каструлю пармезан.
03
За допомогою ложки сформувати кульки з манної маси. Відварити фрикадельки в підсоленій киплячій воді, протягом 4-5 хвилин, у разі якщо фрикадельки для супу, якщо ж для десерту, тоді солити воду не потрібно, і при приготуванні тіста для фрикадельок сіль замінити на рівну кількість цукру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)