
Лимонний мус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
6 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
300 мл.
Етапи приготування
01
Два лимона розрізати навпіл, ложкою видалити м'якоть. Половинки відкласти в бік. З м'якоті віджати сік. Із решти лимонів зняти дрібною теркою цедру, м'якоть подрібнити, видаливши кісточки.
02
Збити до однорідної маси лимонний сік, цедру, 150 г. цукру і жовтки. Готувати на водяній бані, постійно розмішуючи, поки суміш не загусне до стану крему.
03
Зняти з вогню. Додати нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Помішувати, поки масло повністю не розійдеться. Вершки збити і додати в крем. Акуратно перемішати, дати охолонути, потім перекласти в холодильник.
04
Змішати в сотейнику 250 мл. води, решту цукру і подрібнену м'якоть лимона. Готувати на середньому вогні, поки сироп не загусне. Дати охолонути до кімнатної температури, потім поставити в холодильник.
05
Розкласти крем по половинках лимонів, зверху полити лимонним сиропом. Можна посипати подрібненими горішками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)