
Лінивий рататуй
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
1 головка
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Бринза Кілія Балканська 45%
6 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1 ст. л.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 г.
Етапи приготування
01
Баклажан надрізати, щоб вийшла гармошка, і вимочити в солоній воді близько 2 годин.
02
Помідори нарізати тонкими кружечками.
03
З бринзи необхідно приготувати пасту - додати до неї січений часник, 1 ст. л. оливкової олії і трохи майонезу. Перемішати до однорідної маси і посипати базиліком.
04
У змащену олією форму викласти баклажан, трохи розкрити його для фарширування і змастити надрізи оливковою олією, що залишилась. У кожен розріз покласти часточку помідора і начинку з бринзи.
05
Запікати 60 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)