
Піца з лаваша з креветками та тофу
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки Karolina холодноводні очищені заморожені 200г
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лаваш Ifood вірменський тонкий 300г
2 шт.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
15 г.
Продукт соєвий Шинкар Сир соєвий Тофу 250г
100 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
4 ст. л.
Часник
1 зубчик
Сіль Єгипет
0,5 ст. л.
Етапи приготування
01
Взяти лаваш, креветки заморожені, сир тофу, свіжий базилік, часник, спеції (орегано, кріп, перець), томатну пасту, оливкову олію.
02
У томатну пасту видавити зубчик часнику, далі додати сіль, оливкову олію, і ретельно перемішати.
03
Лист лаваша викласти на деко і змастити томатним соусом. Поверх викласти другий лист і також змастити соусом.
04
Накришити руками сир тофу по всій поверхні лаваша, рівномірно розподілити.
05
Зверху викласти розморожені креветки і посипати сухим кропом, чорним перцем і орегано. Побризкати піцу оливковою олією і поставити на 10 хвилин у розігріту до 180°C духовку.
06
Готову піцу посипати базиліком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)