
Курячі ніжки в лимонному маслі
Курячі ніжки в лимонному маслі - це вельми невибаглива страва, готується дуже легко і швидко, а виходить надзвичайно смачно. Блюдо настільки просте, що його зможе приготувати навіть новачок, та й продуктів для його приготування знадобиться мінімум. Збалансоване поєднання лимонного соку з часником роблять курячі ніжки надзвичайно ароматними. Як гарнір до них чудово підійде паста або рис. Вже готову страву можна прикрасити зеленню і посипати натертою лимонною цедрою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ніжки курячі копчені
8 шт.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Часник
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У невелику каструлю викласти масло вершкове, подрібнений часник і лимонний сік, поставити на невеликий вогонь, розтопити масло.
02
Ніжки посолити і поперчити за смаком, натерти отриманим лимонним маслом.
03
Розігріти сковороду-гриль, викласти ніжки, обсмажити з обох сторін. При цьому постійно перевертаючи і змащуючи маслом. Готувати близько 30 хвилин.
04
Перед подачею ніжки повинні трохи охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)