
Куряче чилі з квасолею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
4 скибочки
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Паприка різана червона
1 ч. л.
Кмин Еко римський 15г
1 ч. л.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
400 г.
Перець Чилі
1/2 ч. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
800 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Коріандр Еко мелений 20г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Бекон нарізати і обсмажити. Додати до бекону дрібно порізану цибулю і обсмажити на середньому вогні.
02
Додати до обсмаженої цибулі спеції і курку, розібрану на волокна.
03
Додати порізані кубиками помідори, квасолю, чилі і курячий бульйон. Добре перемішати суп і довести до кипіння.
04
Після закипання зменшити вогонь і тушкувати 20 хвилин.
05
При подачі посипати тертим сиром, петрушкою та коріандром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)