
Кремовий суп із картоплі та цибулі-порею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1 л.
Картопля фасована
3 шт.
Цибуля порей
1 стебель
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю-порей вимити, обрізати зелене листя і корінці, а білу частину нарізати невеликими кільцями.
02
Цибулю ріпчасту очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
03
Моркву добре вимити й нарізати дрібними кубиками.
04
У каструлі розтопити масло і засипати туди цибулю, моркву і цибулю-порей. Періодично помішуючи, готувати на повільному вогні поки інгредієнти не стануть м'якими.
05
Тим часом очистити картоплю і нарізати її шматочками.
06
Після чого додати в каструлю картоплю, сіль і перець за смаком. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.
07
Потім влити в каструлю курячий бульйон і довести його до кипіння. Після чого вогонь зменшити, суп накрити кришкою і варити 35-40 хвилин.
08
Далі суп вилити в чашу блендера і перебити все до стану пюре.
09
Подавати можна як холодним, так і гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)