
Кокосові цукерки в шоколаді
Ви - ласунка і любите цукерки? Приготуйте цукерки своїми руками на основі простих і доступних інгредієнтів: кокосової стружки, згущеного молока і чорного шоколаду. При бажанні можна замінити чорний шоколад білим. Приготувати кокосові цукерки в шоколаді дуже просто, і часу витратите небагато. Зате скільки задоволення Ви отримаєте від процесу приготування! Порадуєте рідних приготованими солодощами і будете впевнені в їхній якості.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стружка кокосова
300 г.
Молоко згущене домашнє
70 мл.
Шоколад чорний Butlers 70% 90г
115 г.
Етапи приготування
01
Форму для випікання застелити харчовим папером.
02
У мисці змішати кокосову стружку і згущене молоко, ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Викласти у форму на папір масу, розрівняти по всій поверхні.
04
Шоколад розтопити в невеликій каструлі на водяній бані. Трохи остудити. Змастити зверху масу у формі. Поставити на 5-7 хвилин у холодильник.
05
Витягнути корж з форми, розрізати корж на дві частини, скласти разом кокосовою стороною один до одного. Розрізати на шматочки. Охолодити протягом деякого часу в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)