
Карі з яблуками і нутом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Карі Carmencita 40г
6 ч. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
2 ст. л.
Часник
4 зубчика
Кінза 70г
100 г.
Томати Гурман очищені у власному соку 430г
800 г.
Сироп Brandbar Зелене яблуко 0,7л
2 шт.
Нут Auchan консервований 425мл
850 г.
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
250 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати півкільцями. Часник подрібнити. Яблука очистити від шкірки і серцевини і порізати невеликими шматочками. Нут промити і просушити.
02
Розігріти оливкову олію у великому сотейнику на середньому вогні. Додати карі і обсмажити хвилину. Потім додати цибулю, імбир і часник. Обсмажити 2-3 хвилини.
03
Додати кінзу, помідори, яблука і нут. Накрити кришкою і тушкувати до м'якості 30-40 хвилин.
04
Зняти з вогню і вмішати лимонний сік.
05
Перед подачею вмішати йогурт.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)