
Карі з яблуками і нутом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Карі Carmencita 40г
6 ч. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Шампунь твердий Cosmia Bio з екстрактами лаванди та імбиру 85г
2 ст. л.
Часник
4 зубчика
Кінза 70г
100 г.
Томати Гурман очищені у власному соку 430г
800 г.
Сироп Brandbar Зелене яблуко 0,7л
2 шт.
Нут Auchan консервований 425мл
850 г.
Йогурт Mlekovita натуральний 3% 1кг
250 мл.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати півкільцями. Часник подрібнити. Яблука очистити від шкірки і серцевини і порізати невеликими шматочками. Нут промити і просушити.
02
Розігріти оливкову олію у великому сотейнику на середньому вогні. Додати карі і обсмажити хвилину. Потім додати цибулю, імбир і часник. Обсмажити 2-3 хвилини.
03
Додати кінзу, помідори, яблука і нут. Накрити кришкою і тушкувати до м'якості 30-40 хвилин.
04
Зняти з вогню і вмішати лимонний сік.
05
Перед подачею вмішати йогурт.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)