
Кальмар фарширований рисом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г.
Цибуля
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Рис пропарений
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
1-2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Кальмарів промити і почистити.
02
Цибулю почистити, дрібно порізати.
03
Гриби порізати невеликими шматочками.
04
Сир натерти на крупній тертці.
05
На сковороді розігріти олію. Викласти цибулю, смажити 5-10 хвилин до легкого золотистого кольору.
06
Додати гриби, смажити 15-20 хвилин, поки не випарується вся рідина, що виділяється. Посолити, поперчити.
07
У ємність скласти рис, смажені гриби, сир.
08
Додати 1-2 ст. л. сметани (або майонезу), перемішати. При необхідності досолити. Начинка готова.
09
Нафарширувати кальмарів начинкою, але не дуже щільно.
10
Заколоти зубочистками. Викласти кальмарів у форму, змастити сметаною (або майонезом). Поставити в розігріту до 200°C духовку. Запікати приблизно 20-25 хвилин.
11
Готові фаршировані кальмари можна подавати в гарячому вигляді до гарніру, або ж в якості закуски - тоді їх повністю остудити, бажано навіть поставити на ніч у холодильник, щоб було простіше нарізати. Потім гострим ножем порізати на порційні скибочки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)