
Домашня яєчна локшина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Просіяти борошно на стіл, зробити в центрі заглиблення. Туди влити яйце і посолити.
02
Замісити круте тісто. Якщо тісто дуже м'яке, додати трохи борошна на стіл і продовжувати вимішувати. Якщо на тісті утворилися тріщини, то потрібно змочити руки водою і помісити тісто вологими руками.
03
Готове тісто розкачати в тонкий пласт, чим тонше, тим смачніше локшина.
04
Перед нарізкою необхідно визначитися з розміром і шириною локшини. Далі нарізати тісто на локшину.
05
Викласти нарізану локшину на серветку і дати їй трохи підсохнути протягом 30 хвилин.
06
Підсушена локшина готова до приготування. Її можна використовувати як самостійну страву або додавати під час приготування інших страв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)