
Хлібний суп зі шкварками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво Meteor Blanche 0,33л
500 мл.
Сало
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт..
Цибуля порей
1 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
200 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.
02
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.
03
Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.
04
Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.
05
Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.
06
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)