
Яловичі медальйони в коньячному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ч. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Бульйон яловичий Food Studio 500мл
100 мл.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Вирізка яловича охолоджена
280 г.
Каперси Iberica 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти 1 ст. л. вершкового масла на сковороду, поставити на вогонь, розтопити. Цибулю дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажувати протягом 4 хвилин.
02
У сковороду всипати цукор, готувати ще 1 хвилину. Влити в сковороду обидва бульйони і коньяк. Довести до кипіння, упарювати рідину до об'єму 100 мл., протягом 20 хвилин. Додати в сковороду вершки. Перемішати. Довести до кипіння, за смаком додати сіль і перець.
03
М'ясо розрізати на 2 стейка, натерти сіллю і перцем кожен. Покласти 1 ст. л. вершкового масла в розігріту сковороду на середньому вогні, викласти на сковороду м'ясо, обсмажувати протягом 4 хвилин з кожного боку.
04
Викласти на тарілку м'ясо, залити соусом. Додати каперси.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)