
Гарячий масляний ром зі спеціями
Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
0,25 ч. л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Спеція Гвоздика мелена
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л
50 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
за смаком
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.
02
Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.
03
Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.
04
Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)