
Геркулесовий пиріг із фундуком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
75 г.
Мед Літній Мед 750г
3 ст. л.
Пельмені Геркулес Столичні 800г
250 г.
Чипси Frutex Аначипси 20г
170 г.
Фундук
50 г.
Етапи приготування
01
Змішати в каструлі цукор, мед і вершкове масло. Поставити на маленький вогонь, варити постійно помішуючи, поки масло з цукром не розчиняться.
02
Прибрати з вогню каструлю, додати геркулес і сухофрукти, а також подрібнений фундук.
03
Змастити форму для випікання маслом, викласти суміш з каструлі, розподілити по всій поверхні форми. Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 20-25 хвилин.
04
Дістати готовий пиріг із духовки, остудити протягом 5 хвилин, не витягуючи з форми, після ножем залишити на поверхні пирога кілька смуг по вертикалі і горизонталі. Дати охолонути пирогу до кінця, потім розламати по лініях ножа.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)