
Смажений сир в сметанному клярі
Цей рецепт чудово підійде у випадках, коли необхідно швидко і смачно приготувати апетитну ситну закуску, якщо, наприклад, до вас несподівано нагрянули гості. Смажений сир в сметанному клярі чудово поєднується з вином, дуже часто його використовують як закуску до пива. Можна також вживати його просто так або з чаєм та кавою, а ще це блюдо відмінно підійде для сніданку. Для збагачення смаку можна використовувати різні сухі спеції. Сир, смажений в сметанному клярі, також подають, оформивши зеленню, і сервірують до цієї страви який-небудь соус.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крем-сир Premialle Вершковий 55% 170г
150 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
за смаком
Базилік зелений, шт
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Етапи приготування
01
У мисці змішати молоко, сметану, борошно і перець. Ретельно замісити тісто.
02
Сир нарізати середніми шматочками.
03
Сковороду розігріти на вогні, налити рослинну олію, кожен шматочок сиру вимочити в клярі, обсмажити на сковороді з усіх боків. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)