
Десерт з дині та нектарина
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Диня
800 г
Нектарин
400 г
Лимон
60 г
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Кускус Fine Life 800г
2 ст. л.
М'ята 50г
10 г
Етапи приготування
01
Половину дині порізати невеликими кубиками.
02
Видалити кісточки з нектаринів. Три нектарина довільно порізати, один залишити для прикрашання.
03
У сотейник покласти диню, нектарини, лимонний сік і цукор. На повільному вогні довести до кипіння і варити приблизно 8-10 хвилин на середньому вогні, щоб фрукти стали м'якими.
04
Не даючи охолонути, за допомогою блендера зробити з фруктів пюре.
05
Додати кускус, перемішати і залишити, накривши кришкою, до повного охолодження і набухання кускусу.
06
Розкласти в келихи (або креманки) готове пюре. З решти дині вирізати кульки і викласти зверху. Нектарин нарізати шматочками і додати до дині, прикрасити листочками м'яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)