
Соус карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
10 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
5 г.
Часник
0,25 зуб.
Карі Ayfer Kaur порошок 50г
5 г.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
375 мл.
Цибуля
50 г.
Родзинки
10 г.
Петрушка 70г
25 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
6 шт.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно дрібно нарізати цибулю і часник. Обсмажити їх на слабкому вогні в сотейнику.
02
Перемішати з борошном і порошком карі. Прогрівати суміш на слабкому вогні, помішувати при цьому, до отримання розсипчастої консистенції.
03
Потім додати томатну пасту і охолодити. Поступово влити гарячий бульйон і ретельно перемішати.
04
Додати дрібно нарізані яблука, інші інгредієнти, посолити і варити на слабкому вогні 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)