
Сирно-фруктовий літній торт без випікання
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Печиво пісочне
400 г
Желатин Деко 20г
30 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст.
Виноград
600 г
Волоський горіх
100 г
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло на водяній бані.
02
Подрібнити печиво в дрібну крихту до однорідного стану (за допомогою качалки або блендера) і перемішати з розтопленим маслом. Зачекати, доки суміш трохи охолоне.
03
Взяти форму для торта і викласти на неї харчову плівку (так буде простіше діставати торт). На дно форми рівномірним шаром виклсти суміш з масла і печива, втрамбувати і поставити охолоджуватися в холодильник на 1-2 години.
04
Желатин залити склянкою води і залишити набрякати на 40-60 хв.
05
Цукровий пісок, сметану і протертий сир добре збити за допомогою блендера.
06
Набряклий желатин поставити на слабкий вогонь і постійно помішувати до повного розчинення, після цього дати йому трохи охолонути.
07
Влити розтоплений желатин в сирну масу і добре все перемішати.
08
На застиглий холодний корж викласти шаром виноград і зверху залити сирним кремом, після цього поставити в холодильник до повного охолодження, приблизно на 40 хвилин.
09
Коли торт охолоне, необхыдно зняти бортик роз'ємної форми і обережно видалити харчову плівку.
10
Залишилось прикрасити торт подрібненими горіхами та виноградом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)