
Печиво мед-тахіні
Що потрібно, щоб приготувати оригінальний десерт? Правильно! Потрібно взяти незвичайні інгредієнти. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує спекти печиво з кунжутної пасти, яку називають тахіні, замість цукру покласти мед, а звичайне пшеничне борошно замінити мигдальним. Такий десерт швидко готується, виходить надзвичайно смачним, корисним і безглютеновим. Також, до складу цих солодощів входять виключно вегетаріанські продукти, а це означає, що їх можна готувати і під час посту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тахіні Biona Organic білий без солі 170г
95г
Борошно Metro Chef з бланшованого мигдалю 500г
150г
Кунжут Кондор 100г
75г
Мед Літній Мед 750г
110г
Ванілін Украса екстра 2г
1г
Сода харчова 500г
2г
Сіль морська Kamis в млинку 90г
1г
Етапи приготування
01
Висипте сухі інгредієнти (мигдалеве борошно, морську сіль, соду) в окрему посудину.
02
У іншій мисці перемішайте тахіні з медом, додавши ваніль.
03
Обережно з’єднайте дві суміші.
04
Скатайте невеличкі кульки та сплюсніть їх, сформувавши шайбочки. Обсипте їх кунжутним насінням з обох боків.
05
Поставте у духовку та випікайте при середній температурі близько 10 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)