
Чилі кон карне з какао
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
750 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
3 шт.
Перець чилі червоний
1 шт.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
2 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
300 мл.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
800 мл.
Пюре томатне Mutti 500г
3 ст. л.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
400 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
1 ст. л.
Лайм
1 шт.
Етапи приготування
01
За допомогою комбайна м'ясо подрібнити у фарш. Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розігріти, додати фарш, обсмажити, після - перекласти в каструлю.
02
Подрібнити цибулю, висипати його в сковороду, де було м'ясо, обсмажити в цїй же олії до м'якості, після - додати подрібнений часник і перець чилі. Повернути на сковороду м'ясо, обсмажити на середньому вогні.
03
Додати в сковороду борошно, потім влити бульйон, нарізані помідори і томатне пюре. Приправити, довести до кипіння, накрити зверху кришкою, тушкувати протягом 1 години, помішуючи кожні 10 хвилин.
04
Додати в сковороду нарізані перці і какао. Тушкувати ще 30 хвилин. За 15 хвилин до кінця приготування додати сік лайма і висипати квасолю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)