
Шашлик з курки в грейпфруті
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грейпфрут
1-2 шт.
Спеція Хмелі-сунелі
1 ст. л.
Соус Pripravka Wok Sauce Kung Pao сичуанський перець та часник 140г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля
6 шт.
Етапи приготування
01
Стегенця або гомілки звільнити від шкіри і кісток. Вирізати всі хрящики і прожилки. Нарізати невеликими довгуватими шматками, з розрахунку 5 шматків на 1 шампур.
02
Цибулю нарізати шайбами (не розділяючи на кільця) товщиною 5-7 мм. Вичавити сік з грейпфрута разом з м'якоттю. Промите і обсушене м'ясо посолити, додати спеції, ретельно перемішати.
03
Влити сік, щоб м'ясо повністю було ним покрито, пом'яти м'ясо в соку, перемішуючи, щоб всі шматочки просочилися. Додати цибулю. Обережно перемішати, не порушуючи цілісності цибулевих кілець. Долити сік, щоб шашлик був покритий ним повністю.
04
Накрити ємність з шашликом харчовою плівкою і поставити шашлик з курки маринуватися не менше, ніж на 1,5-2 години. Якщо довше, то в холодильнику, можна на ніч.
05
На шампур нанизувати м'ясо "гармошкою", перемежовуючи цибульними шайбами.
06
Готувати шашлик треба над гарячим, без полум'я, вугіллям, протягом 15-20 хвилин, час від часу перевертаючи, щоб м'ясо смажилося рівномірно, і злегка поливаючи шашлик маринадом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)