
Курячі фрикадельки з сиром в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка куряча
450 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
950 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Сир моцарела Lel 45%
110 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
30 г.
Часник
4 зубчика
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
180 г.
Петрушка 70г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Курячу грудинку перекрутити на м'ясорубці в фарш.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
03
Пармезан і моцарелу окремо один від одного натерти на тертці.
04
Фарш викласти в миску і додати до нього цибулю, яйце, дрібно нарізану петрушку, тертий Пармезан, часник, який вичавити через прес, а також третину панірувальних сухарів.
05
Зверху фарш посолити і поперчити за смаком і гарненько все перемішати.
06
Решту сухарів викласти в широку тарілку або на дошку. З фаршевої маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх у сухарях.
07
Потім викласти їх на деко, яке слід прокласти папером для випікання.
08
Деко поставити в розігріту до 190°С духовку і випікати приблизно 30 хвилин.
09
На маленькому вогні у великій каструлі довести до кипіння томатну пасту.
10
Далі викласти туди запечені м'ясні кульки і залишити тушкувати під кришкою хвилин на 30.
11
Готову страву подавати присипавши зверху Моцарелою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)