
Сирні хлібці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир моцарелла Український 45% 200г
230 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
10 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
150 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Хліб італійський Dr. Schar Ciabatta 200г
2 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно потерти на середній тертці два види твердого сиру та не дуже дрібно порізати цибулю. Потім в окремій великій мисці змішати разом тертий сир, майонез, сметану та зелену цибулю. Розім'яти зубчики часнику. В іншій мисці змішати разом масло та часник до однорідного стану.
02
Додати масло з часником у суміш сиру та сметани. Нагріти електричну духовку до 180°С. Розрізати булку хліба в горизонтальному напрямі, та покласти на деко скоринкою вниз. Намастити хліб шаром сирної суміші. Поставити деко в духовку та підсмажувати 3-5 хвилин, до отримання золотисто-коричневої скоринки.
03
Витягнути з електричної духовки готові хлібці, залишити полежати 5 хвилин, щоб хліб трохи охолонув. Порізати страву на шматочки хлібним ножем та подати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)