
Кольорова капуста в клярі
Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна. Тільки уявіть, необхідних для нашого імунітету вітаміну С і для зору вітаміну А в «кучерявій» міститься в рази більше, ніж у лимоні. Тепер Ви знаєте, чим лікувати застуду в холодний зимовий вечір. Крім перерахованих достоїнств, кольорова капуста виводить холестерин, а також зміцнює судини. І найголовніше – страви, у складі яких присутня ця середземноморська овочева культура, легко і швидко засвоюються організмом. На цій позитивній ноті поспішаємо поділитися з Вами рецептом кольорової капусти в клярі. Хрустка скоринка чудово доповнює ніжний смак капусти.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
400 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту помити і розібрати на суцвіття. Потім відварити до напівготовності в підсоленій воді.
02
Молоко збити з яйцями. Додати до молочно-яєчної суміші просіяне борошно.
03
Занурювати суцвіття капусти в кляр і викладати на розігріту сковороду (додаючи олію). Смажити по 1 хвилині з кожної сторони.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)