
Морквяні мафіни
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Морква
120 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
3 г.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
2 г.
Ванілін Pripravka 2г
2 г.
Етапи приготування
01
Яблука і моркву помити, очистити і натерти або подрібнити блендером в пюре.
02
В одній мисці змішати морквяне, яблучне пюре, яйце і ванілін, перемішати. Додати цукор, перемішати.
03
В іншу миску просіяти борошно з розпушувачем, додати корицю і мускатний горіх.
04
Все змішати, розкласти по формочках і за бажанням зверху посипати сумішшю цукру і волоських горіхів.
05
Духовку розігріти до 180°C градусів, випікати 20 - 25 хвилин, до "сухої" зубочистки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)